O nama

 

 

 

“SANPRO” DOO Živinice je porodična firma koja je osnovana 1998. godine sa sjedištem u Živinicama.

Od početka osnivanja firma uspješno posluje, kao rezultat uspjeha jeste potpisivanje ugovora o distribuciji Shell ulja i maziva na području Tuzlanskog kantona, Posavine, Semberije i Podrinja. Svojom kvalitetnom uslugom i napornim radom osigurala je simpatije kod mnogih kupaca širom Bosne i Hercegovine, te je sa jasnom vizijom napretka iz godine u godinu proširivala svoj asortiman. Ovlašteni smo distributer Unico Filtera, te smo godinama jedan od najvećih prodavača filtera. Pored ta dva brenda u našoj ponudi možete naći i proizvode Nisotec ulja i maziva, za koji smo takođe osigurali distribuciju, te najveći izbor guma, akumulatora i dijelova.

U sklopu naše firme nalazi se moderno opremljeni servis za automobile sa svom potrebnom opremom i uslugom za Vaše zadovoljstvo. Pored servisa za automobile nalazi se i servis za teretni program. Sigurno jeste da sve što Vam je potrebno za Vašeg ljubimca možete pronaći kod nas.

Naša misija jeste da svim kupcima pružimo kvalitetnu uslugu, te na taj način stvorimo dugoročne i kvalitetne odnose sa istim.

 

 

Shell distributorUnicoNisotecmarellisilverhorse

Yokohamamatadortigar